500 gramų | avienos (ar kiauliena) |
500 gramų | šparaginės pupelės |
250 gramų | voveraitės |
2 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
4 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
šiek tiek | grietinėlės, 35% |
0.5 stiklinės | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kaliaropės su sviestu
- Čenachai
- Virtas smidras su kiaušiniais
- Krevetėmis įdaryti pomidorai
- Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
- Kukurūzų apkepas
- Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
- Apkepas „Vienas ir du“
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Troškinti įdaryti agurkai
- Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
- Cukinijų blyneliai
- Briuselinių kopūstų apkepas
- Baklažanai su pomidorais ir sūriu
- Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
- Šparagai su lašiniais
- Įdaryti pomidorai
- Įdarytos paprikos kitaip
Itališkai pagamintos šparaginės pupelės
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, ar kiauliena,
500 gramų -
Šparaginės pupelės,
500 gramų -
Voveraitės,
250 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorai,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis - Grietinėlė, 35%
-
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
0.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma kubeliais ir apkepinama kartu su supjaustytais svogūnais bei pomidorais. Kai ji gerai apkepa, sudedamos pusiau perlaužtos pupelių ankštys, įpilama karšto vandens, pasūdoma, įberiama pipirų ir troškinama ant mažos ugnies. Grybai supjaustomi skiltelėmis ir ištroškinami. Į juos įkrečiama pomidorų padažo, įmušamas kiaušinis, įdedama grietinės, įberiama miltų ir dar truputį patroškinama. Po to grybai sumaišomi su pupelėmis, patiekalas apibarstomas tarkuotu sūriu ir truputį apkepamas orkaitėje.