800 gramų | veršiena (filė) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
5 vienetai | kiaulienos lašiniai (rūkyti, juostelės) |
5 vienetai | šalavijas (lapai) |
šiek tiek | aliejaus |
Kiekviena porcija įtrinama druska ir šviežiai maltais pipirais. Kiekvienas kepsnys įvyniojamas į lašinių juostelę. Ant viršaus uždedamas šviežias šalavijų lapas ir šis paketėlis kryžmiškai apvyniojamas siūlu.
Truputi apšlakstoma aliejumi, dedama į įkaitusį grilį ir kepama 3-4 minutes kol apskrus.
Filė dedama ant šviežiai virtų spageti krūvelės, užpilama pomidorų padažu. Garnyrui tinka šviežios pomidorų ir svogūnų salotos. Ir gal būt dar itališkas vynas? Gero apetito!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Netikras zuikis
- Dešrelių pynė
- Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
- Kopūstainiai su mėsa
- Kėdainių maltinis
- Kotletai
- Kepta kiškiena marinate
- Kepsniai su ananasais
- Kiaulienos šašlykas majoneze
- Sultingieji šonkauliukai
- Suadytas karbonadas
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
- Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
- Kepsneliai su sūriu
- Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
- Kaspinėliai su špinatais
- Šašlykas "Geras apetitas"
- Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
- Armėniški arba mini mantai
Itališka veršienos filė
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, filė,
800 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
-
Kiaulienos lašiniai, rūkyti, juostelės,
5 vienetai -
Šalavijas, lapai,
5 vienetai - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Švariai nuvalyta filė supjaustoma į 4-6 porcijas.
Kiekviena porcija įtrinama druska ir šviežiai maltais pipirais. Kiekvienas kepsnys įvyniojamas į lašinių juostelę. Ant viršaus uždedamas šviežias šalavijų lapas ir šis paketėlis kryžmiškai apvyniojamas siūlu.
Truputi apšlakstoma aliejumi, dedama į įkaitusį grilį ir kepama 3-4 minutes kol apskrus.
Filė dedama ant šviežiai virtų spageti krūvelės, užpilama pomidorų padažu. Garnyrui tinka šviežios pomidorų ir svogūnų salotos. Ir gal būt dar itališkas vynas? Gero apetito!