Populiariausi receptai šią savaitę

Itališka svogūnų sriuba

Komentarai: 1
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Svogūnus (italai rekomenduoja raudonuosius) nulupti, supjaustyti žiedeliais, petražoles ir morkas smulkiai supjaustyti.
Visa tai moliniame inde ar puode su dideliu aliejaus kiekiu troškinti ant silpnos ugnies apie valandą, vis pamaišant mediniu šaukštu.
Kai svogūnai pradės lipti prie dugno, supilti sultinį, pasūdyti ir pagardinti pipirais.
Batoną supjaustyti riekelėmis, paskrudinti su alyvų aliejumi, įdėti po riekę į dubenį, užpilti sriuba ir užbarstyti tarkuotu sūriu.

Reklama:

Komentarai (1)


  • Vidmas 2010-09-07 13:21

    %-( labai jau sudetingas patiekalas :super:


Daugiau receptų