Itališka svogūnų sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas svogūnai
3 vienetai petražolės (stiebai)
2 vienetai morkos
100 mililitrų alyvuogių aliejaus
1 litras sultinys (mėsos)
šiek tiek druska
šiek tiek kvapieji pipirai
300 gramų duona (balta)
100 gramų parmezano sūris (tarkuotas)
4 vienetai kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Svogūnus (italai rekomenduoja raudonuosius) nulupti, supjaustyti žiedeliais, petražoles ir morkas smulkiai supjaustyti.
Visa tai moliniame inde ar puode su dideliu aliejaus kiekiu troškinti ant silpnos ugnies apie valandą, vis pamaišant mediniu šaukštu.
Kai svogūnai pradės lipti prie dugno, supilti sultinį, pasūdyti ir pagardinti pipirais.
Batoną supjaustyti riekelėmis, paskrudinti su alyvų aliejumi, įdėti po riekę į dubenį, užpilti sriuba ir užbarstyti tarkuotu sūriu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Itališka svogūnų sriuba

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Svogūnus (italai rekomenduoja raudonuosius) nulupti, supjaustyti žiedeliais, petražoles ir morkas smulkiai supjaustyti.
Visa tai moliniame inde ar puode su dideliu aliejaus kiekiu troškinti ant silpnos ugnies apie valandą, vis pamaišant mediniu šaukštu.
Kai svogūnai pradės lipti prie dugno, supilti sultinį, pasūdyti ir pagardinti pipirais.
Batoną supjaustyti riekelėmis, paskrudinti su alyvų aliejumi, įdėti po riekę į dubenį, užpilti sriuba ir užbarstyti tarkuotu sūriu.

Reklama:

Komentarai (4)


  • Vidmas 2010-09-07 13:21

    %-( labai jau sudetingas patiekalas :super:


Daugiau receptų