300 gramų | kvietiniai miltai |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
20 gramų | mielės |
0.3 stiklinės | pienas |
1 stiklinė | vanduo |
šiek tiek | taukai (kiaulių) (formai ištepti) |
šiek tiek | druska |
3 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | pomidorai |
40 gramų | kaparis |
120 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | čiobreliai |
šiek tiek | bazilikas |
Svogūną nulupti, nuplauti, supjaustyti pusžiedžiais, pakepinti aliejuje.
Pomidorus nuplikyti, nulupti, supjaustyti skiltelėmis.
Pakilusią tešlą sudėti į išteptą taukais formą, o ant jos - svogūnus ir pomidorus, pabarstyti nuplautais kapariais, prieskoniais ir sutarkuotu sūriu.
Apšlakstyti aliejumi.
Picą kepti 20 min. karštoje orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Margaritos žuvies apkepas
- Ryžių apkepas
- Sočiausioji pica
- Apkepas iš žuvies
- Varškės ir manų apkepas
- Ryžių apkepas su obuoliais
- Įdaryti pievagrybiai
- Ryžių apkepas su daržovėmis
- Omletas su prieskoniniais žalumynais
- Sluoksniuotos tešlos pica su krevetėmis
- Lašišos apkepas
- Duonos skrebučių apkepas
- Manų apkepas su razinomis
- Ryžių pudingas
- Aitriųjų čili pica
- Grybų apkepas
- Ryžių apkepas su grybais
- Olandiškas ryžių apkepas
- Pyragas su špinatais, dešrelėmis ir sūriu
- Tinginių pica
Itališka pica
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Mielės,
20 gramų -
Pienas,
1/3 stiklinės -
Vanduo,
1 stiklinė - Taukai (kiaulių), formai ištepti
- Druska
-
Svogūnai,
3 vienetai -
Pomidorai,
3 vienetai -
Kaparis,
40 gramų -
Sūris, fermentinis,
120 gramų - Čiobreliai
- Bazilikas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Užminkyti mielinę tešlą ir palikti valandai, kad pakiltų.
Svogūną nulupti, nuplauti, supjaustyti pusžiedžiais, pakepinti aliejuje.
Pomidorus nuplikyti, nulupti, supjaustyti skiltelėmis.
Pakilusią tešlą sudėti į išteptą taukais formą, o ant jos - svogūnus ir pomidorus, pabarstyti nuplautais kapariais, prieskoniais ir sutarkuotu sūriu.
Apšlakstyti aliejumi.
Picą kepti 20 min. karštoje orkaitėje.
Komentarai (4)
-
as
2011-01-27 17:17
Nuo kada kiauliu taukai naudojami picom???? %-) dar gal prie to pacio sveiku produktu saraso prideti majoneza, ketcupa, margarina ir gausis super italiska pizza :-D