400 gramų | avienos |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | žalumynų |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 litras | vanduo |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 arbatinis šaukštelis | imbieras (geltonasis, maltas) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulbienė
- Skani burokėlių sriuba
- Paprikų ir vištienos sriuba
- Daržovių sultinys su vištiena
- Voveraičių sriuba
- Grybų sriuba su duona
- Žuvienė, virta ant laužo
- Špinatų sriuba
- Voveraičių sriuba
- Juka
- Pupelių ir kukurūzų sriuba
- Maltos mėsos ir porų sriuba
- Šiuolaikiška blėkų sriuba
- Lydyto sūrelio sriuba su daržovėmis
- Svogūnų sriuba
- Bulgariška sriuba
- Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
- Svogūnienė su aviena
- Vištienos sultinys
- Pieniška sriuba su riešutais ir duona
Indiška sriuba
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Žalumynai
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
1 litras -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Imbieras, geltonasis, maltas,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svogūnas smulkiai supjaustomas ir truputį pakepinamas aliejuje. Įberiama imbiero miltelių ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Smulkiai supjaustyti žalumynai ir gana dideliais gabalais supjaustyta mėsa pasūdoma ir kartu su lauro lapeliu apkepinama keptuvėje. Po to visi produktai sudedami į puodą, užpilami vandeniu ir 2 val. troškinami ant mažos ugnies, kol nugaruoja pusė sultinio. Tuomet sultinys perkošiamas per sietą, supilamos citrinos sultys ir grietinė ir vėl sudedama mėsa. Sriuba paduodama valgyti su biria ryžių koše.
Komentarai (7)
-
Iveta Lebara
2011-06-17 12:33
skanu :atsiprasau:
-
robert
2010-09-07 13:17
skanu :ok:
Mm.. o:-) Skanumėlis :galvoju: :taip:
-
lissa
2009-06-16 12:15
labai skanu :super: