Imbieriniai sausainiai šeimai
AUTORIUS:
Monika
Porcijų skaičius: 30
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Imbieriniai sausainiai šeimai: visi gali įsitraukti į gaminimo eigą, o vėliau skanauti kepinius su šilta arbata ir mylimais žmonėmis! Imbieriniai sausainiai šeimai: visi gali įsitraukti į gaminimo eigą, o vėliau skanauti kepinius su šilta arbata ir mylimais žmonėmis! Monika
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
400 gramų miltai
200 gramų medus
200 gramų cukrus
150 gramų sviestas
1 vienetas kiaušiniai
2 arbatiniai šaukšteliai cinamonas
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
2 arbatiniai šaukšteliai malto imbiero
Papuošimui:
2 vienetai kiviai
Papuošimui:
1 vienetas apelsinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaušinį išplakti su cukrumi. Sviestą išsukti su medumi.
2.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, sudėti prieskonius. Galima dėti ir pankolio sėklų, kardamono, juodųjų pipirų, gvazdikėlių. Suminkyti tešlą ir iškočioti. Formuoti norimos formos sausainius.
3.
Supjaustyti vaisius. Į skardą dėti sausainius ir vaisių skilteles. Kepti 180 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos.

Populiariausi receptai šią savaitę

Imbieriniai sausainiai šeimai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 30
Ingredientai: Papuošimui: Papuošimui:
Autoriaus žodis: Imbieriniai sausainiai šeimai: visi gali įsitraukti į gaminimo eigą, o vėliau skanauti kepinius su šilta arbata ir mylimais žmonėmis! Monika
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinį išplakti su cukrumi. Sviestą išsukti su medumi.

  2. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, sudėti prieskonius. Galima dėti ir pankolio sėklų, kardamono, juodųjų pipirų, gvazdikėlių. Suminkyti tešlą ir iškočioti. Formuoti norimos formos sausainius.

  3. Supjaustyti vaisius. Į skardą dėti sausainius ir vaisių skilteles. Kepti 180 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos.

Receptą atsiuntė Monika
Reklama:

Komentarai (2)


  • Geruole 2018-12-15 11:42

    Skanu! :)


Daugiau receptų