100 mililitrų | aliejaus |
120 gramų | „dansukker“ cukraus milteliai |
1 valgomasis šaukštas | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile |
70 gramų | dansukker cukrus farinas |
3 vienetai | kiaušiniai |
420 gramų | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | kepimo milteliai |
2 arbatiniai šaukšteliai | imbieras (maltas) |
2 žiupsneliai | cinamonas (maltas) |
1 arbatinis šaukštelis | gvazdikėliai (maltas) |
2 žiupsneliai | muskatas (maltas ( 4 šaukštai meduolių prieskonių)) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Desertas "Snieguolė"
- Gaivus mango desertas
- Vynuogės šokolade
- Mini kreminio sūrio pyragėliai
- Velykė
- Naminis braškinis "Rahat-lokum"
- Gaivus užkandėlis
- Spurgos su vyšniomis
- Sūrio pyragas
- Morengai
- Braškumėlis
- Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
- Apelsinų skonio skrudinti migdolai su prieskoniais
- Šokolado putėsiai su braškėmis
- Mėlynių ledai
- Mangų - varškės želė desertas
- Naminė karamelė
- Nekeptas meduolių pyragas
- Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais
- Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
Imbieriniai biscotti
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 40
-
Aliejus,
100 mililitrų -
„Dansukker“ cukraus milteliai,
120 gramų -
„Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile,
1 valgomasis šaukštas -
Dansukker cukrus Farinas,
70 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
420 gramų -
Kepimo milteliai,
1 valgomasis šaukštas -
Imbieras, maltas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cinamonas, maltas,
2 žiupsneliai -
Gvazdikėliai, maltas,
1 arbatinis šaukštelis -
Muskatas, maltas ( 4 šaukštai meduolių prieskonių),
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sumaišykite aliejų, cukraus miltelius, cukrų ir kiaušinius dubenyje. Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, imbierus, cinamoną, gvazdikėlius ir muskatus. Visus sausus produktus įmaišykite į kiaušinių mišinį. Padalykite tešlą perpus ir iškočiokite į pailgus ritinėlius. Padėkite ritinėlius ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir šiek tiek suplokite. Kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 175 °C 20 minučių. Tada išimkite iš orkaitės ir palikite atvėsti maždaug 10 minučių. Supjaustykite tešlą įstrižai 2 cm storio riekelėmis. Sudėkite jas atgal į kepimo skardą ir kepkite dar 5–7 minutes. Išjunkite orkaitę ir leiskite sausainiams džiūti apie 2 valandas.