šiek tiek | pipirai (juodieji) |
500 gramų | vištiena (filė) |
200 gramų | žirniai (žalieji šaldyti) |
160 gramų | pievagrybiai |
30 gramų | kukurūzai (miltai) |
2 litrai | sultinys |
140 gramų | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
100 mililitrų | sojos padažas |
80 mililitrų | sezamų aliejus |
200 gramų | makaronai |
30 mililitrų | imbieras (padažas) |
50 mililitrų | degtinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinžolė |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pieniška daržovių sriuba
- Sūrio ir duonos sriuba
- Petražolių sriuba
- Raugintų kopūstų sriuba
- Sriuba su morkomis ir brokoliais
- Daržovių sultinys sriuboms
- Kopūstų sriuba u vištienos sparneliais
- Burokėlių sriuba su kukuliais
- Indiška sriuba
- Linos sriuba
- Jautienos sriuba
- Daržovių-vištienos sriuba
- Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
- Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
- Rugštynių sriuba su vištienos sparneliais
- Vištienos sriuba
- Daržovių sriuba
- Džiovintų grybų sriuba su rūkytą šoninę
- Agurkinė
- Kopūstų sriuba
Įmantri vištienos sriuba
- Paruošimo laikas:
- Pipirai, juodieji
-
Vištiena, filė,
500 gramų -
Žirniai, žalieji šaldyti,
200 gramų -
Pievagrybiai,
160 gramų -
Kukurūzai, miltai,
30 gramų -
Sultinys,
2 litrai -
Svogūnai,
140 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Sojos padažas,
100 mililitrų -
Sezamų aliejus,
80 mililitrų -
Makaronai,
200 gramų -
Imbieras, padažas,
30 mililitrų -
Degtinė,
50 mililitrų - Druska
- Citrinžolė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska ir juodaisiais pipirais, apibarstome kukurūzų miltais ir pakepiname sezamo aliejuje. Įdedame supjaustytą svogūną, pievagrybių, prieskonių ir kapotą česnaką. Įpilame degtinės, sultinio ir sojos padažo. Citrinos žolę perpjauname ir sudedame į sriubą. Verdame ant mažos ugnies. Daržovėms suminkštėjus, suberiame makaronus ir žaliuosius žirnelius. Užverdame ir galų gale pagardiname imbieriniu padažu, druska ir juodaisiais pipirais.