Nuplauti kriaušes, išimti sėklas, supjaustyti kubeliais. Kiaušinius išvirti, nulupti, supjaustyti kubeliais. Sudėti ikrus, pagardinti majonezu. Viską išmaišyti. Bulkutes perpjauti išilgai. Į kiekviena bulkutės puselę įsismeigti sūrių šiaudelių (aplink kiekvieną bulkutę). Svogūnų laiškus apvynioti aplink įsmeigtus šiaudelius. Į paruoštus krepšelius sudėti mišrainę.
Skanaus.
Ikrų mišraine valgomam krepšelyje
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 skardinė | ikrai ( raudoni (baltyminiai)) |
1 skardinė | ikrai (juodi (baltyminiai)) |
2 vienetai | kriaušės |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | majonezas |
2 vienetai | bandelės (apvalios) |
200 gramų | svogūnų laiškai |
1 pakelis | šiaudeliai (sūrūs) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Salotos su jūros kopūstais ir žuvimi
- Gennaro salotos (daržovių salotos su moliūgu)
- Švediškos salotos
- Vištu širdelių ir pievagrybių salotos
- Mišrainė krepšelyje
- Pomidorų ir grybų salotos
- Vištienos salotos
- Salotos su silke
- Salotos "Atgaiva"
- Žalios salotos su silke
- Marinuoti kiaušiniai
- Porų ir kiaušinių salotos
- Traškios salotos
- Mišrainė „Sotumėlis“
- Mišrainė "Gulbių ežeras"
- Salotos „Irida“
- Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
- Pavasarinės salotos su vištiena
- Baravykų salotos
- Silkės salotos
Ikrų mišraine valgomam krepšelyje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ikrai, raudoni (baltyminiai),
1 skardinė -
Ikrai, juodi (baltyminiai),
1 skardinė -
Kriaušės,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Majonezas
-
Bandelės, apvalios,
2 vienetai -
Svogūnų laiškai,
200 gramų -
Šiaudeliai, sūrūs,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti kriaušes, išimti sėklas, supjaustyti kubeliais. Kiaušinius išvirti, nulupti, supjaustyti kubeliais. Sudėti ikrus, pagardinti majonezu. Viską išmaišyti. Bulkutes perpjauti išilgai. Į kiekviena bulkutės puselę įsismeigti sūrių šiaudelių (aplink kiekvieną bulkutę). Svogūnų laiškus apvynioti aplink įsmeigtus šiaudelius. Į paruoštus krepšelius sudėti mišrainę.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...