Ikrų mišrainė su pingviniukais įdarytais maskaropnės sūrių
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 skardinė ikrai (raudonų (baltyminių))
1 skardinė ikrai (juodų (baltyminių))
3 vienetai kriaušės
5 vienetai kiaušiniai
šiek tiek majonezas
50 gramų sūris (maskarponės)
1 skardinė alyvuogių (juodos)
1 vienetas morkos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kiau6inius išverdame, nulupame. Naudosim tik baltymus, kurios supjaustome kubeliais arba sutarkuojame burokinė tarka. Kriaušias nulupti, supjaustyti kubeliais. Sumaišyti kriaušias, kiaušinio baltymus, ikrus, majonezą. Druskinti nereikės - ikrai sūrus.
2.
Iš alyvuogoų ir morkų padarome pingviniukus į jų vidu dedami mascarpone sūrio.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Ikrų mišrainė su pingviniukais įdarytais maskaropnės sūrių

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kiau6inius išverdame, nulupame. Naudosim tik baltymus, kurios supjaustome kubeliais arba sutarkuojame burokinė tarka. Kriaušias nulupti, supjaustyti kubeliais. Sumaišyti kriaušias, kiaušinio baltymus, ikrus, majonezą. Druskinti nereikės - ikrai sūrus.

  2. Iš alyvuogoų ir morkų padarome pingviniukus į jų vidu dedami mascarpone sūrio.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Julija
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų