Ievos uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1.2 kilogramo | cukrus |
600 mililitrų | vanduo |
1 kilogramas | ieva (uogos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išsirpusias uogas nuplauti, blanširuoti, sudėti į emaliuotą indą ir užpilti karštu sirupu (1,2 kg cukraus, 0,6 litro vandens 1 kg uogų). Uogienę išvirti vienu kartu. Išdėlioti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Greitas vyšnių kompotas
- Konservuotos paprikos
- Svarainiai cukruje
- Slyvų uogienė
- Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
- Braškių uogienė
- Lietuviška obuolienė
- Baklažanų salotos
- Marinuoti kiaušiniai
- Braškinė uogienė
- Marinuoti burokėliai
- Apelsininė cukinija
- Gervuogių kompotas su obuoliais
- Grybai svieste
- Marinuotos vyšnios
- Kaukazinių slyvaičių uogienė
- Uogienė iš uogų arba vaisių
- Konservuotas vyšnių kompotas
- Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
- Rabarbarai žiemai
Ievos uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 ir 1/5 kilogramo -
Vanduo,
600 mililitrų -
Ieva, uogos,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išsirpusias uogas nuplauti, blanširuoti, sudėti į emaliuotą indą ir užpilti karštu sirupu (1,2 kg cukraus, 0,6 litro vandens 1 kg uogų). Uogienę išvirti vienu kartu. Išdėlioti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...