200 mililitrų | mėsa (malta) |
425 mililitrai | pupelės (raudonosios) |
3 vienetai | paprika |
0.37 mililitro | vanduo |
100 mililitrų | sūris (fermentinis) |
1 pakelis | ruošinys ( „MAGGI Idea... Spaghetti Bolognese“) |
1 valgomasis šaukštas | saulėgrąžų aliejus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Brokolių apkepas
- Porų pyragas
- Įdaryti porai
- Kvietinių miltų blynai
- Ispaniškas baklažanų kepsnys
- Bulviniai blynai su morkomis
- Troškinys čenachinėse
- Pupos su čiobreliais
- Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Brokolių blyneliai
- Slovakiški baklažanai
- Įdaryti griežčiai
- Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
- Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
- Kiaušinienė paprikoje
- Morkos su pievagrybiais
- Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
- Japoniški baklažanai
- Moliūgų blynai su abrikosais
Įdarytos paprikos
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsa, malta,
200 mililitrų -
Pupelės, raudonosios,
425 mililitrai -
Paprika,
3 vienetai -
Vanduo,
2/5 mililitro -
Sūris, fermentinis,
100 mililitrų -
Ruošinys, „MAGGI Idea... Spaghetti Bolognese“,
1 pakelis -
Saulėgrąžų aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Keptuvėje apkepinkite mėsą su saulėgrąžų aliejumi.
„MAGGI Idea… Spaghetti Bolognese“ sumaišykite su 250 ml vandens ir supilkite į mėsą. Viską patroškinkite keletą minučių.
Tuomet į mėsą sudėkite nusausintas raudonąsias pupeles ir viską išmaišykite.
Paprikas perpjaukyte per pusę ir išvalykite nuo sėklų.
Į troškintą mėsą sudėkite tarkuotą sūrį, išmaišykite ir pripildykite šiuo mišinių paprikas.
Į paruoštą indą supilkite 120 ml vandens, palaukite kol užvirs ir jame ištirpinkite „Maggi“ daržovių sultinio kubelį. Į paruoštą sultinį sudėkite įdarytas paprikas. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių, maždaug 30 min.
Komentarai (4)
-
rasazelviene
2015-10-11 15:39
Labai.pstiko