2 vienetai | paprika |
100 gramų | ryžiai |
500 gramų | vištiena (file) |
100 gramų | lydytas sūris ((sūrelis)) |
1 valgomasis šaukštas | sūris |
10 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (vištiena) |
1 arbatinis šaukštelis | paprikos milteliai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta laukinė antis (ar žąsis)
- Vištienos blyneliai
- Vištienos apkepas su cukinija
- Saldžiarūgščiai sparneliai
- Vištienos filė šašlykas
- Vištiena su abrikosais
- Vištiena su ananasais
- Vištiena svogūnų ir krapų
- Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
- Višta su apelsinais
- Vištos blauzdelės jogurto marinate
- Viščiukas citrininis
- Aštrios vištų kepenėlės
- Viščiukas folijoje
- Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
- Šašlykas ant iešmo šventiškai
- Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
- Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
Įdarytos paprikos
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Paprika,
2 vienetai -
Ryžiai,
100 gramų -
Vištiena, file,
500 gramų -
Lydytas sūris, (sūrelis),
100 gramų -
Sūris,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
10 gramų -
Prieskoniai, vištiena,
1 arbatinis šaukštelis -
Paprikos milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nupjauti paprikų viršų, išimti sėklas, vidų pabarstyti druska, patepti aliejumi ir įdėti kepti į iki 200C įkaitintą orkaitę 10 min. (be viršūnių)
Kol paprikos kepa, išverdame ryžius.
Keptuvėje pakepiname smulkiais gabalėliais supjaustytą vištienos filė su vištienos prieskoniais, saldžiosios paprikos milteliais, pabaigoje įmaišome lydytą sūrelį ir leidžiame jam ištirpti.
Į apkeptų paprikų vidų beriame ryžius, tada mėsą, ant viršaus uždedame gabalėlį sviesto ir apibarstome sūriu. Uždedame paprikos viršūnę ir kepame 200°C temperatūroje 15 min.