5 vienetai | dešrelės (pieniškos) |
9 vienetai | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepti aguročiai su slyvomis
- Užklota pica
- Karštos bandelės
- Vištos spurgos
- Dideli Guliverio pirštai
- Trapūs,sultingi kibinai
- Krevetės
- Spurgos iš varškės
- Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
- Triušienos mėsos iešmeliai
- Užkandėlė su šonine
- Kalmarų žiedai tešloje
- Krevetės patale
- Aštrus krevečių užkandis
- Cukinijos pusžiedžiai tešloje
- Žemaičių blynai su grybais
- Kiaušinis avokade
- Sumuštiniai su kiaušiniu
- Čeburėkai
- Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
Įdarytos dešrelės
- Paruošimo laikas:
-
Dešrelės, pieniškos,
5 vienetai -
Pievagrybiai,
9 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Bazilikas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svogūną ir pievagrybius supjaustome kubeliais, sūrį sutarkuojame. Dešreles įpjauname per vidurį išilgai.Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, pakepiname svogūną, tada suberiame pievagrybius, įberiame baziliko, druskos, pipiriukų ir pakepiname. Išjungiame viryklę ir sudedame tarkuotą sūrį. Viską išmaišome. Įdaro pridedame į dešreles. Galima ant viršaus uždėti pomidorų griežinėlius arba užpilti pomidorų padažo. Tada dedame į orkaitę ir kepame apie 15 minučių.
Komentarai (5)
-
(anonimas)
2010-09-23 20:14
:parselis: :jee:
-
fre
2010-08-09 00:00
skaniaia atrodo :P
-
indre
2009-05-12 11:29
turetu but lb skanu :super:
-
Linksmute
2009-04-09 18:39
:bloga: