2 vienetai | bandelės |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | paprika |
4 vienetai | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | poras |
100 gramų | vištienos filė (parūkyta) |
šiek tiek | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | pienas |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | bazilikas (džiovinti, smulkinti) |
Jį išmirkykite piene ir sumaišykite su apkepintais pievagrybiais, vištienos filė, paprika, svogūnais ir porais. Tada viską išmaišę pilkite išplaktus kiaušinius ir dar truputi viską pakepinkite. Paruoštą įdarą krėskite į išgremžtų bandelių vidų, bet prieš tai jas sudrėkinkite pienu. Ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio ir smulkinto džiovinto baziliko. Prieš dėdami bandeles į orkaitę jas patepkite sviestu. Kepti 15 – 20min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus! :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptas fazanas su cinamonu
- Kepta višta su bulvėm
- Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- Sluoksniuotas apkepas
- „Saulytė“
- Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
- Kotletai pomidorų padaže
- Vištienos pyragas
- Vištienos ir baklažanų apkepas
- Įdarytos vištienos šlaunelės
- Kepta antiena
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Vištiena saldžiarūgščiai
- Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
- Vištienos file džiūvėvėsliuose
- Skanūs vištienos kepsneliai
- Kepta laukinė antis (ar žąsis)
- Marinuoti vištos sparneliai
- Vištienos pyragas su grybais
Įdarytos bandelės
- Paruošimo laikas:
-
Bandelės,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Paprika,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
4 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Poras
-
Vištienos filė, parūkyta,
100 gramų - Sūris, fermentinis
- Pienas
- Prieskoniai
- Bazilikas, džiovinti, smulkinti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Papriką, pievagrybius ir vištienos filė supjaustykite kubeliais, svogūną ir porą susmulkinkite. Viską pakepinkite keptuvėje, pagardinkite prieskoniais (aš naudojau vištienos ir daržovių prieskonius). Nupjaukite bandelių viršūnėles ir išgremžkite minkštimą.
Jį išmirkykite piene ir sumaišykite su apkepintais pievagrybiais, vištienos filė, paprika, svogūnais ir porais. Tada viską išmaišę pilkite išplaktus kiaušinius ir dar truputi viską pakepinkite. Paruoštą įdarą krėskite į išgremžtų bandelių vidų, bet prieš tai jas sudrėkinkite pienu. Ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio ir smulkinto džiovinto baziliko. Prieš dėdami bandeles į orkaitę jas patepkite sviestu. Kepti 15 – 20min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus! :)
Komentarai (4)
-
Jonas Ponas
2011-02-26 17:35
Idomus receptas
-
astuti
2010-01-14 16:13
:valgau: :super: :miegu: neblogas