400 gramų | triušiena (kumpelių mėsa) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
50 gramų | slyvos (arba razinos, džiovintos ) |
1 skiltelė | česnakas |
1 žiupsnelis | pipirai (šviežiai malti) |
1 žiupsnelis | druska |
Pagardinti prieskoniais mėsą, į ją sudėti paruoštą įdarą.
Gerai užlankstyti ir sutvirtinti mediniais smeigtukais.
Apkepti keptuvėje iš abiejų pusių įkaitintame aliejuje, kol pradės ruduoti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta vištiena kinietiškai
- Vištienos kulšelės tešloje
- Lašišos suktiniai
- Neįprasti šašlykai
- Žuvies kepsneliai
- Virtos naminės dešrelės
- Kepta žuvis
- Bulvių kepsnys
- Kepta višta su obuoliais
- Žuvų piršteliai (naminiai)
- Pusryčiai puodelyje
- Vaikiški pietūs
- Makaronai su vištiena
- Vištų sparneliai
- Makaronai su vištiena
- Naminiai grybų kotletai
- Omletas su kumpiu ir žirneliais
- Aurimo šašlykas
- Vištienos apkepas
- Žuvis tešloje
Įdaryti triušienos kumpeliai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Triušiena, kumpelių mėsa,
400 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Slyvos, arba razinos, džiovintos ,
50 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė -
Pipirai, šviežiai malti,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdaras: kiaušinį išplakti su majonezu, garsyčiomis ir iškepti omletą. Į paruoštą omletą sudėti džiovintas slyvas ar razinas.
Triušienos kumpelių mėsą lengvai pamušti (uždėjus maistinę plėvelę) mėsos plaktuku.
Pagardinti prieskoniais mėsą, į ją sudėti paruoštą įdarą.
Gerai užlankstyti ir sutvirtinti mediniais smeigtukais.
Apkepti keptuvėje iš abiejų pusių įkaitintame aliejuje, kol pradės ruduoti.Apkeptą mėsą dėti ant skardos, patiestos folija ir kepti 180 C karščio orkaitėje apie 30 minučių.
Patiekti su mėgstamu padažu ar karštomis daržovėmis. Skanaus!