70 gramų | sūris (fermentinis) |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
šiek tiek | druska |
3 vienetai | svogūnai (dideli) |
300 gramų | mėsa (malta) |
1 vienetas | svogūnai (smulkaii pjaustyti) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- TOMAHAWK brandintos jautienos didkepsnis
- Baltieji žuvies kotletai
- Kotletukai su bulvėm
- Įdaryti makaronai "Cannelloni"
- Karštos grilio salotos
- Pyragas su braškėmis ir žele
- Uzbekiškas plovas
- Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
- Bulvių apkepas
- Įdarytas faršo zuikis
- Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
- Apkepas „Greitukas“
- Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
- Sotieji zrazai
- Tešloje keptas rūkytas kumpis
- Netikra lazanija
- Jautiena su garstyčių padažu
- Plovas su brokoliais
- Kotletai
- Faršu įdaryti pomidorai
Įdaryti svogūnai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sūris, fermentinis,
70 gramų -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
-
Svogūnai, dideli,
3 vienetai -
Mėsa, malta,
300 gramų -
Svogūnai, smulkaii pjaustyti,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuluptus svogūnus nupjaukite prie šaknų. Svogūnus perpjaukite pusiau ( skersai ) , atskirkite vieną nuo kito sluoksnius. Gauname 7 - 10 '' dubenėlių ''. Juos nuplikykite verdančiu vandeniu. Paruoškite įdarą. Į faršą dėkite smulkiai pjaustytą svogūną, kubeliais pjaustytą papriką, kiaušinių trynius, krakmolą, druskos, prieskonius ir smulkiai tarkuotą fermentinį sūrį (trupučiuką palikite viršui apibarstyti) . Viską kruopščiai išmaišykite. Svogūnus dėkite į riebalais pateptą kepimo skardą, į vidurį dėkite įdaro, ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite apie 30 min. 220 °C temperatūroje.