Populiariausi receptai šią savaitę

Įdaryti pievagrybiai

Komentarai: 1
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Pievagrybius nuplauti, kotelius nulaužti.

  2. Morkas sutarkuoti smulkia tarka, česnakus išspausti. Suberti tarkuotą sūrį, mažais kubeliais pjaustytą dešrą. Suberti prieskonius ir įdėti majonezą. Viską gerai išmaišyti.

  3. Paruoštą įdarą sudėti į pievagrybių kepurėles.

  4. Sudėti ant kepimo skardos ir įkaitintoje iki +160°C orkaitėje ir kepti apie 10 minučių.

  5. Prieš tiekiant pabarstyti raudonėliais. Galima tiekti kaip karštą ir kaip šaltą užkandį.

Receptą atsiuntė Žavinta
Reklama:

Komentarai (1)


  • renata 2014-12-13 10:34

    as irgi toki darau bet tik su farsu


Daugiau receptų