šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | pievagrybiai |
50 gramų | mėsa (virta arba derša) |
4 vienetai | putpelės kiaušiniai |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | žalumynų |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
Virtus putpelių kiaušinius ir mėsą smulkiai supjaustykite. Sudėkite į pievagrybių kepurėles.
Įberkite žalumynų ir prieskonių. Aptepkite majonezu ir užbarstykite sūriu.
Kepkite 10 minučių 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virtas vyniotinis
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Krevetės patale
- Paprikų suktinukai
- Greiti vištienos kąsneliai
- Rudeniška silkė su daržovėmis
- Omletas su daržovėmis
- Užkandis su silke stiklinėje
- Hamburgeris
- Antienos filė su vyšnių padažu
- Lavašo sumuštiniai
- Sūrios lazdelės
- Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
- Kibinai
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Šventinis lavašo vyniotinis
- Gėlytės
- Bulvių pyragėliai
- Traiškytos bulvės orkaitėje
- Arvydo alyvuogių užkanda
Įdaryti pievagrybiai
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
-
Pievagrybiai,
6 vienetai -
Mėsa, virta arba derša,
50 gramų -
Putpelės kiaušiniai,
4 vienetai -
Sūris, fermentinis,
50 gramų - Žalumynai
-
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Užpilkite pievagrybius vedančiu vandeniu ir palaikykite 10 minučių. Nusausinkite. Išpjaukite grybų kotelius.
Virtus putpelių kiaušinius ir mėsą smulkiai supjaustykite. Sudėkite į pievagrybių kepurėles.
Įberkite žalumynų ir prieskonių. Aptepkite majonezu ir užbarstykite sūriu.
Kepkite 10 minučių 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
Komentarai (3)
-
(anonimas)
2012-12-24 12:22
as kepiau orkaitej 180 laipsniu 15min...tik nuploviau isemiau kotelius..vietoj koteliu idejau feta surio...sudyti nieko nesudziau nes feta ir taip suri..
-
vilma
2012-01-19 10:35
ESU PANASIUS GRYBUKUS KEPUS TI IDARAS BUVO SU GRUDETA VARSKE IRGI LABAI SKANIAI GAVOS ;-)