šiek tiek | druska |
100 gramų | obuoliai (džiovinti) |
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
2 vienetai | apelsinų |
200 gramų | jogurtas (natūralus) |
500 gramų | vištienos filė |
200 gramų | duona (juoda) |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
2 vienetai | česnakas |
50 gramų | razinos |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
Tiekite su biriai virtais ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šernienos kepsnys
- Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
- Didkotlečiai su ryžiais
- Skanus šašlykiukas
- Karosai grietinėje
- Obuolių ir morkų blynai
- Tagliatelle all`astice
- Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
- Baltarusiški bulviniai
- Kotletukai su morkomis
- Omletas su kumpiu ir žirneliais
- Faršo apkepas su daržovėmis
- Mėsos kukuliai
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Papuošta kepta lydeka
- Skaniausi kibinai
- Bulvių kotletai
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Bulvių apkepas
- Rūkytas Karpis
Įdaryti maltiniai
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Obuoliai, džiovinti,
100 gramų -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Apelsinai,
2 vienetai -
Jogurtas, natūralus,
200 gramų -
Vištienos filė,
500 gramų -
Duona, juoda,
200 gramų -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas,
2 vienetai -
Razinos,
50 gramų - Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Razinas ir obuolius išmirkykite šiltame virintame vandenyje. Duoną supjaustykite riekelėmis, nupjaukite pluteles, pamirkykite piene ir išgriebę atsargiai nuspauskite. Česnakus susmulkinkite. Vištieną nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir sumalkite. Sudėkite mirkytą duoną, įmuškite kiaušinį ir suminkykite. Išmirkusius obuolius susmulkinkite ir sumaišykite su razinomis. Iš faršo darykite paplotėlius, ant kiekvieno užkrėskite po šaukštą džiovintų vaisių masės ir suformuokite pailgus maltinius. Pavoliokite džiūvėsėliuose ir iškepkite riebaluose. Jogurtą išplakite su apelsinų sultimis ir kiaušinio tryniu. Plakdami suberkite cukrų. Gautu padažu apliekite karštus maltinius.
Tiekite su biriai virtais ryžiais.