700 gramų | faršas (jautienos) | |
1 vienetas | bulvių | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
Pabarstymui: | ||
100 gramų | fermentinio sūrio (tarkuotas) | |
Įdarui: | ||
3 vienetai | kiaušiniai | |
100 gramų | paprika (smulkiai pjaustytos) | |
0.25 stiklinės | pienas | |
2 valgomieji šaukštai | žalumynų (smulkinti) | |
2 skiltelės | česnakas | |
šiek tiek | dižono garstyčios |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
- Blynai su kepenų įdaru
- Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
- Kukuliukai švediškai
- Įdaryti burokėliai
- Kepsnys Du milžinai
- Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
- Jautienos kepsnys
- Kepsneliai su sūriu
- Balandėliai
- Faršo apkepas su daržovėmis
- Naminis šnicelis
- Malta mėsa tešloje
- Naminiai mėsainiai
- Kotletai su kiaušiniais
- Steikai
- Aštroki šašlykai
- Kibinai "Su meile"
- Holishki (balandėliai)
- Keptos veršienos šlaunelės
Įdaryti jautienos kepsneliai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Faršas, jautienos,
700 gramų -
Bulvės,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Fermentinis sūris, tarkuotas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Paprika, smulkiai pjaustytos,
100 gramų -
Pienas,
1/4 stiklinės -
Žalumynai, smulkinti,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nulupti bulvę, sutarkuoti smulkia tarka, dalį sulčių nugręžti ir sumaišyti su jautienos faršu, įmušti 1 kiaušinį, barstyti druskos ir pipirų. Viską išmaišyti.
Kepti omletą: suplakti 3 kiaušinius ir pieną, įmaišyti smulkiai pjaustytas paprikas, trintą česnaką, dėti žalumynus, garstyčias ir kepti. Omletą supjaustyti juostelėmis.
Imti faršo masę, formuoti kepsnį ir įdaryti jį omleto juostelėmis. Kepsnius apkepti keptuvėje iš abiejų pusių, o tada dėti į kepimo skardą, užbarstyti sūrio ir kepti orkaitėje, kol sūris gražiai apskrus.