Įdaryti burokėliai su riešutais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
4 vienetai burokėliai (virti)
0.5 vieneto citrinos (išspausta)
1 vienetas svogūnai
0.5 stiklinės lazdyno riešutai
0.5 stiklinės acto
1 valgomasis šaukštas aliejaus
0.5 stiklinės baravykai (ar kiti grybai, troškinti)
2 valgomieji šaukštai majonezas
šiek tiek kvapieji pipirai (malti)
šiek tiek petražolės
šiek tiek druska
šiek tiek vanduo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Burokėlių vidus išskobiamas —paliekama tik plona sienelė. Jos kraštai dantytai išpjaustomi. Taip paruošti burokėliai 2 val. palaikomi marinate. Išskobta burokėlių dalis, svogūnas ir grybai supjaustomi, pakepinami su aliejumi, pašlakstomi citrinos sultimis, apibarstomi riešutais, pipirais, druska, ir viskas sumaišoma. Tada į iš marinato išimtus burokėlius pridedama paruošto įdaro, užpilama majonezo, įsmaigstoma petražolių lapelių. Viskas sudedama į plokščią lėkštę arba ant salotų lapų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Įdaryti burokėliai su riešutais

Komentarai: 9
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Burokėlių vidus išskobiamas —paliekama tik plona sienelė. Jos kraštai dantytai išpjaustomi. Taip paruošti burokėliai 2 val. palaikomi marinate. Išskobta burokėlių dalis, svogūnas ir grybai supjaustomi, pakepinami su aliejumi, pašlakstomi citrinos sultimis, apibarstomi riešutais, pipirais, druska, ir viskas sumaišoma. Tada į iš marinato išimtus burokėlius pridedama paruošto įdaro, užpilama majonezo, įsmaigstoma petražolių lapelių. Viskas sudedama į plokščią lėkštę arba ant salotų lapų.

Reklama:

Komentarai (9)


Daugiau receptų