600 gramų | aguročio |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
Aguročiai nulupami, supjaustomi 5—6 cm storio griežinėliais, išskobus sėklas ir dalį minkštimo, pasūdomi ir pridedami įdaro. Įdaryti aguročiai apibarstomi džiūvėsėliais, sudedami į puodą, įpilama truputį karšto vandens, įdedama riebalų ir troškinama.
Įdarui išverdami biriai ryžiai, sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais, pomidorų tyre, smulkiai supjaustytais krapais, įberiama pipirų, druskos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Gardus daržovių troškinys
- Plovas su baklažanais
- Daržovių troškinys
- Troškinta vištiena
- Lynas, troškintas su kopūstais
- Keptos bulvės su grybais
- Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
- Sojos faršo ir makaronų troškinys
- Troškinti kopūstai
- Troškinti pievagrybiai
- Jūros gėrybių mišinys
- Troškinti žiediniai kopūstai
- Žuvies troškinys
- Šutintas upėtakis
- Makaronų troškinys su alyvuogėmis
- Baravykai svogūnų padaže
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Troškinta menkė (ubagiškai)
- Vegetariškas troškinukas
- Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
Įdaryti aguročiai
- Paruošimo laikas:
-
Agurotis,
600 gramų - Druska
- Taukai (kiaulių)
- Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui papildomai reikės: 200 g ryžių, 2 svogūnai, 3 šaukštai sviesto, 2 šaukštai pomidorų padažo, truputis krapų, pipirų, druskos.
Aguročiai nulupami, supjaustomi 5—6 cm storio griežinėliais, išskobus sėklas ir dalį minkštimo, pasūdomi ir pridedami įdaro. Įdaryti aguročiai apibarstomi džiūvėsėliais, sudedami į puodą, įpilama truputį karšto vandens, įdedama riebalų ir troškinama.
Įdarui išverdami biriai ryžiai, sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais, pomidorų tyre, smulkiai supjaustytais krapais, įberiama pipirų, druskos.