3 vienetai | batonas (riekės) |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
1 vienetas | svogūnai |
5 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
100 gramų | kiauliena |
300 gramų | jautiena |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 vienetas | kiaušiniai (virti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti piepagrybiai
- Kepta veršiena
- Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
- Šašlykai marinuoti kefyre
- Kotletukai su sūriu
- Šašlykas "Geras apetitas"
- Garfildo lazanija
- Suktinukai
- Tešloje keptas rūkytas kumpis
- Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
- Kibinai "Su meile"
- Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
- Keptas veršienos kumpis su obuoliais
- Avienos šašlykas
- Škotiški kiaušiniai
- Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
- Grilyje kepta įdaryta nugarinė
- Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
- Šašlykai, marinuoti kefyre
- Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
Įdarytas maltos mėsos kepsnys
- Paruošimo laikas:
-
Batonas, riekės,
3 vienetai -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių),
5 valgomieji šaukštai -
Kiauliena,
100 gramų -
Jautiena,
300 gramų -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, virti,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste, batonas išmirkomas. Mėsa, svogūnas ir batonas sumalami. Į masę įberiama pipirų, druskos, įmušamas kiaušinis. Viskas gerai suminkoma. Ant lentos paberiama džiūvėsėlių, dedama mėsa ir suformuojamas pailgas plokščias gabalas. Į vidurį sudedama eilė kietai virtų kiaušinių ir uždengiama mėsa — padaromas pailgas kepsnys. Jis apvoliojamas džiūvėsėliais, dedamas į skardą, išteptą riebalais, ir kepamas orkaitėje, palaistant riebalais. Maždaug po 40 min. iškepa ir ataušęs supjaustomas 1,5 cm storio griežinėliais. Jie sudedami į pusdubenį ir puošiami petražolių lapeliais.
Komentarai (13)
-
alia
2017-03-20 08:58
receptas gal geras , taciau idaras tai ne toks kaip parasyta , nuotraukoj matos darzoves
-
sima
2011-11-21 16:34
receptas :super: