1 vienetas | kiaušiniai |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
3 vienetai | batonas (riekės (išmirkytas piene)) |
2 vienetai | svogūnai |
700 gramų | kiauliena ((geriausia kumpis)) |
400 gramų | jautiena (malta) |
šiek tiek | prieskoniai (kepsnių) |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kotletai su įdaru
- Sultingi jautienos kotletai
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Veršienos šniceliai
- Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Iškylos dešrelės
- Pyragas su mėsa
- Kalakutienos maltiniai
- Stirnienos vyniotiniai
- Kotletukai su morkomis
- Vyniotinis Kubilas
- Triušienos kukuliai
- Naminis kiaulienos šnicelis
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Naminis šnicelis
- Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
- Kotletai
- Šernienos kepsnys lenkiškai
- Arvydo kiaulienos delikatesas
- Kotletai lenkiškai
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Batonas, riekės (išmirkytas piene),
3 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiauliena, (geriausia kumpis),
700 gramų -
Jautiena, malta,
400 gramų - Prieskoniai, kepsnių
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose. Batonas išmirkomas. Į sumaltą mėsą dedamas išspaustas batonas, pakepinti svogūnai, įmušami kiaušiniai, įberiama prieskonių, druskos. Viskas gerai išmaišoma.
Kiaulienos kumpį supjaustyti kuo plonesniais griežinėliais, ant jų dėti paruoštą svogūnų masę, tada - smulkintus virtus kiaušinius ir atsargiai susukti suktinius bei juos sutvirtinti mediniais pagaliukais ar siūlu.
Kepsnius apkepti aliejuje, o tada sudėti į kepimo skardą ir kepti įkaitintoje orkaitėje 30 - 40 minučių.