Populiariausi receptai šią savaitę

Įdaryta cukinija

Komentarai: 28
  • Paruošimo laikas: Apie 45 min..
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Cukiniją perpjaukite išilgai pusiau, išskobkite, įtrinkite česnaku bei druska ir palikite stovėti. Pasūdytame vandenyje išvirkite ryžius.
Susmulkintą svogūną, burokine tarka sutarkuotą morką bei kubeliais supjaustytą papriką pakepinkite truputyje aliejaus ir sumaišykite viską su faršu, pagardindami trupučiu druskos, juodųjų maltų pipirų bei kitų mėgstamų prieskonių. Ryžius taip pat įmaišykite. Cukinijos puseles įdarykite paruoštu faršu, sudėkite ant viršaus pomidorų griežinėlius ir sudėję į aliejumi išteptą skardą pašaukite valandai į gerai įkaitintą orkaitę. Likus maždaug 15 minučių iki kepimo pabaigos išimkite iš orkaitės patieklą, pašlakstykite pomidorų padažo bei majonezo mišiniu ir apibarstę tarkuotu sūriu vėl šaukite orkaitėn. Sūriui išsilydžius ir šiek tiek apskrudus galite ragauti ;)
Galima valgyti tiekiant su virtais ryžiais ar bulvėmis, arba be nieko.

Komentarai (28)


  • sloiniks 2013-09-08 15:44

    super as tai dar dedu baklazano truputi sprotu siek tiek ir vistienos trintu kepeneliu apslakstau antienos krauju ir valgau super skanumelis


  • (anonimas) 2012-10-22 15:19

    Siandien ismeginsiu


  • (anonimas) 2012-07-30 11:06

    puikus receptas


  • rasa 2011-09-12 17:21

    super skanu,as dar dedu grybu


  • Laura 2011-09-07 17:01

    Super kaip skanu,kepiau, ir netikėjau kad taip gali būti skanu. Net uošvis,kuris nemėgsta cukinijos,viską suvalgė ir gyrė kad buvo labai skanu
    Ačiū už tokį nuostabų recepta


  • Laura 2011-09-07 16:59

    Super kaip skanu,kepiau, ir netikėjau kad taip gali būti skanu. Net uošvis,kuris nemėgsta cukinijos,viską suvalgė ir gyrė kad buvo labai skanu
    Ačiū už tokį nuostabų recepta


  • Edita 2011-08-31 16:14

    Cukinija reikia kepti su zieve, ji suminksteja ir lb gerai pjaustosi. Bet tai nereiskia, kad ja reikia valgyti, cia tas pats kaip bulviu lupenas valgytum


  • Jovita 2011-07-22 16:48

    Prieš kelias minutes paragau šito patiekalo...man patiko, gaminasi nesunkiai tikrai, o ir skonis puikus )


  • Viktorija 2011-06-04 17:35

    Vakar gaminau šį patiekalą. Galiu pasakyti, kad super receptas Labai skanu. Tik mano cukinijos buvo ne tokios dideles. Žievės lupti nereikia, nes kepant ji suminkštėja ir pasidaro valgoma Ir jokio išskirtinio cukinijos skonio nesijautė. Viskas labai šauniai derėjo. Šitas receptas bus naudojamas kaskart laukiant ypatingų svečių


  • tera 2010-10-26 11:14

    Siaip skanu tik reikia gerai isskobti cukinijos vidu, nes as tik visa minkstima isemiau tai pacios cukinijos daug liko tai daugiau cukinija jautiesi nei jos turinys , bet siaip tikrai vykes patiekalas ir zieves nereikia lupti viskas cia gerai, o pacia cukinija tai reikia megti kas nemegsta tam ir reikia vemimo maiseliu


Daugiau receptų