4 vienetai | paprika |
250 gramų | ryžiai (virti) |
250 gramų | kiaulienos faršas |
2 žiupsneliai | pipirai |
2 žiupsneliai | druska |
250 mililitrų | pomidorų padažas |
1 arbatinis šaukštelis | karis |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
100 mililitrų | vanduo |
1 žiupsnelis | kalendra (sėklos) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Sprandinė kopūsto lape
- Karališkieji kotletai
- Suadytas karbonadas
- Mėsa folijoje
- Keptos bulvės su mėsa
- Avienos šašlykas
- Guliašiukas
- Baklažanai įdaryti jautienos faršu
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Kotletai su įdaru
- Giminės kotletai ant laužo
- Liežuvis su grybais
- Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
- Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
- Citrininė karka su keptomis daržovėmis
- Balandėliai pagal Vidą
- Klasikinis sprandinės šašlykas
- Cukinijų laiveliai
Įdaryta paprika
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Paprika,
4 vienetai -
Ryžiai, virti,
250 gramų -
Kiaulienos faršas,
250 gramų -
Pipirai,
2 žiupsneliai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pomidorų padažas,
250 mililitrų -
Karis,
1 arbatinis šaukštelis -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Vanduo,
100 mililitrų -
Kalendra, sėklos,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pipirą nuplauti, išimti sėklas (jeigu mėgstate aštriau, sėklas galite palikti).
Sumaišyti ryžius ir faršą. Pagardinti druska bei pipirais. Dėti į puodą.
Padaryti užpilą. Kario prieskonius ištirpinti vandenyje (vandenį galima pašildyti, kad kario prieskoniai lengviau ištirptų). Vandenį sumaišyti su pomidorų padažu. Pridėti smulkiai pjaustytų aitriųjų pipirų, kalendrų sėklų ir viską kruopščiai išmaišyti.
Padažą pilti ant paprikų viršaus. Uždengti puodo dangtį bei troškinti paprikas 40 - 50 minučių. Karts nuo karto paprikas aplieti padažu.
Komentarai (4)
-
renata
2015-03-02 12:44
Skanu