Populiariausi receptai šią savaitę

Įdaryta obuoliais antis

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Nuplauti antį, aptepama aliejumi, įtrinama druska, pipirais (iš vidaus taip pat). Obuolius supjaustykite skiltelėmis ir jas sukišti į antį bei užsiųti. o kojas surišti.

  2. Įkaitinti orkaitę iki 220 °C temperatūros ir kepti 15 minučių. Tada šalia anties dėti bulves, apteptas aliejumi ir pabarstytas prieskoniais ir kepkite dar 1 valandą 200°C temperatūroje.



    Šaltinis: žurnalas "Moteris"

    Antys, žąsys, įdarytos obuoliais, grybais, lašiniais didikų buvo vieni pagrindinių šventinių patiekalų Lietuvos didikų virtuvėje.

Receptą atsiuntė Sandra
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų