1 vienetas | anties |
6 vienetai | obuoliai |
10 vienetų | bulvių |
šiek tiek | obelių aliejus |
šiek tiek | kokosų pienas |
Šaltinis: žurnalas "Moteris"
Antys, žąsys, įdarytos obuoliais, grybais, lašiniais didikų buvo vieni pagrindinių šventinių patiekalų Lietuvos didikų virtuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos užkepėlė
- Antis, kepta aluje
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Skanūs vištienos kepsneliai
- Pikantiškas troškinys
- Vištiena su troškintomis daržovėmis
- Traškios vištienos juostelės
- Vištienos kepsneliai
- Kepta antis su apelsinais
- Vištienos kepsniukai
- Gyvatukai iš vištienos ir varškės
- Kalakutienos pjausniai
- Vištiena saldžiarūgščiai
- Švelni vištiena su brokoliais
- Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
- Troškinta antis su daržovėmis
- Įdarytos bandelės
- Greitieji vištienos kepsniukai
- Kalakuto šlaunelės
- Vištienos širdelių blyneliai
Įdaryta obuoliais antis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antis,
1 vienetas -
Obuoliai,
6 vienetai -
Bulvės,
10 vienetų - Obelių aliejus
- Kokosų pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplauti antį, aptepama aliejumi, įtrinama druska, pipirais (iš vidaus taip pat). Obuolius supjaustykite skiltelėmis ir jas sukišti į antį bei užsiųti. o kojas surišti.
Įkaitinti orkaitę iki 220 °C temperatūros ir kepti 15 minučių. Tada šalia anties dėti bulves, apteptas aliejumi ir pabarstytas prieskoniais ir kepkite dar 1 valandą 200°C temperatūroje.
Šaltinis: žurnalas "Moteris"
Antys, žąsys, įdarytos obuoliais, grybais, lašiniais didikų buvo vieni pagrindinių šventinių patiekalų Lietuvos didikų virtuvėje.