600 gramų | žuvis |
500 gramų | bulvių (virtos) |
šiek tiek | žalumynų |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | prieskoniai (žuvies) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinys su faršu
- Hamburgiškai troškinta žuvis
- Indiško Aloo Methi gaminimas
- Vištiena grybų padaže
- Avienos troškinys
- Mėsos kukuliukai su daržovėmis
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Cukinijų ir obuolių uogienė
- Daržovių troškinys
- Indiškai kepta kiauliena
- Triušio kepsnys
- Pupelių troškinys su mėsa
- Studentiškas troškinys su dešrelėmis
- Sojos troškinys su pievagrybiais
- Pastarnokai su svogūnų laiškais
- Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Įdarytos kaliaropės
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Troškinys - ruduo
Hamburgiškai troškinta žuvis
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis,
600 gramų -
Bulvės, virtos,
500 gramų - Žalumynai
-
Svogūnai,
1 vienetas - Prieskoniai, žuvies
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žalumynai sriubai nuvalomi ir stambiai supjaustomi, sudedami į puodą kartu su kitais prieskoniais ir svogūnu, viskas užpilama trupučiu vandens ir verdama. Paruošiama žuvis: nuvaloma, supjaustoma gabalais ir sudedama į verdantį vandenį. Iš išvirusios žuvies kruopščiai išrenkami kaulai. Iš aliejaus ir miltų paruošiamas baltasis užpilas: jis truputį atskiedžiamas žuvies sultiniu, pasūdomas, papipirinamas. Virtos bulvės supjaustomos griežinėliais, ant jų sudedama žuvis, kuri apipilama paruoštu užpilu ir paliekama, kad jo prisitrauktų.
Komentarai (5)
-
Regina
2010-02-16 15:43
Patiekalo pavadinimas - Hamburgiskai troskinta zuvis, o pagal recepta gaunasi sriuba...
Tai kas cia vistik turetu buti? Troskinys ar sriuba?