Gvakamolė
AUTORIUS:
Liucija
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Autorius apie receptą: Gvakamolė yra vienas greičiausiai paruošiamų padažų, kuris tinka prie daugybės užkandžių, salotų ir kitų patiekalų. Gvakamolė yra vienas greičiausiai paruošiamų padažų, kuris tinka prie daugybės užkandžių, salotų ir kitų patiekalų. Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
3 vienetai avokadai
1 vienetas rausvieji svogūnai
1 vienetas pomidorai
6 valgomieji šaukštai citrinų sultys (arba žaliųjų citrinų)
1 arbatinis šaukštelis čili pipiras
3 žiupsneliai druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Avokadus perpjauname perpus, išimame kauliuką, naudodamiesi šaukštu išskobiame avokadą į dubenį, sutriname šakute.
2.
Svogūną ir pomidorą supjaustome mažais kubeliais, įmaišome į avokado masę, pagardiname citrinos sultimis, čili pipirais ir druska pagal skonį.
3.
Gvakamolė idealiai tinka prie įvairiausių užkandžių, pagardinti takus ar sumuštinius. Jeigu mėgstate kalendrą, tuomet pagal originalią gvakamolės versiją reikėtų ją naudoti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Gvakamolė

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Gvakamolė yra vienas greičiausiai paruošiamų padažų, kuris tinka prie daugybės užkandžių, salotų ir kitų patiekalų. Liucija
Gaminimo eiga:
  1. Avokadus perpjauname perpus, išimame kauliuką, naudodamiesi šaukštu išskobiame avokadą į dubenį, sutriname šakute.

  2. Svogūną ir pomidorą supjaustome mažais kubeliais, įmaišome į avokado masę, pagardiname citrinos sultimis, čili pipirais ir druska pagal skonį.

  3. Gvakamolė idealiai tinka prie įvairiausių užkandžių, pagardinti takus ar sumuštinius. Jeigu mėgstate kalendrą, tuomet pagal originalią gvakamolės versiją reikėtų ją naudoti.

Receptą atsiuntė Liucija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų