800 gramų | kiauliena |
4 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
5 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | aliejaus |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | lauro lapų (malti) |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paprikų laiveliai
- Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
- Veršienos maltiniai
- Didkotlečiai su ryžiais
- Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
- Bajoriški Radvilų zrazai
- Karališkas kepsnys
- Karbonadas „Skanumas“
- Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
- Kepsniai su sūriu ir česnaku
- Kepta triušiena
- Marinuoti kiaulienos šonkauliai
- Troškinta triušiena
- Ukrainietiškas mėsos apkepas
- Strėvos suktinis
- Kopūstų lapų apkepas su mėsa
- Bulvių patiekalas
- Naminiai kotletukai
- Troškinta veršiena
- Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
Guliašiukas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
800 gramų -
Svogūnai,
4 vienetai - Druska
- Pipirai
-
Pomidorų padažas,
5 valgomieji šaukštai -
Morkos,
2 vienetai - Aliejus
-
Česnakas,
3 skiltelės - Lauro lapai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite gabaliukais, pabarstykite pipirais, maltais lauro lapais, pipirais, įtrinkite trintu česnaku. Marinuokite apie valandą laiko kambario temperatūroje.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir ant didelės ugnies apkepkite mėsytę. Tada sudėkite apkepti svogūnus, kiek vėliau - tarkuotas morkas, berkite druskos.
Viska apkepus dėkite pomidorų padažo ir troškinkite. Jei reikia, galite įpilti šiek tiek verdančio vandens. Troškinkite, uždengus dangtį, ant lėtos ugnies 40 - 60 minučių, kol mėsa taps minkšta.
Skanaus.
Komentarai (3)
-
Vilius
2015-12-30 12:58
As i mesa marinavimui ipiliau vorcesterio tj buwo pasakiskas padazas :-)visa seima dziauges siuo skanestu:-)
-
renata
2015-03-13 21:00
Skanu