200 gramų | jautiena |
200 gramų | avienos |
200 gramų | kiauliena |
4 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | margarinas |
500 gramų | šparaginės pupelės |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
- Studentiškas troškinys su dešrelėmis
- Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
- Troškinta jautiena su paprika
- Kepenėlių troškinys
- Pikantiškai troškinti kotletai
- Daržovių - kiaulienos guliašas
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Vištiena su ryžiais
- Aluje troškinta jautiena
- Troškinta briediena
- Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
- Tikro dzūko pietūs
- Paprastas lietuviškas troškinukas
- Kiaulienos troškinys
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Kiaulienos ir daržovių troškinys
- Troškinti rauginti kopūstai
- Troškinta žuvis
- Guliašas
Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
200 gramų -
Aviena,
200 gramų -
Kiauliena,
200 gramų -
Svogūnai,
4 vienetai -
Margarinas,
2 valgomieji šaukštai -
Šparaginės pupelės,
500 gramų - Kvietiniai miltai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma 2X2 cm dydžio kubeliais ir apkepinama margarine kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais. Svogūnams truputį apkepus, įpilama šiek tiek vandens ir patroškinama, kol mėsa beveik suminkštėja. Tuomet sudedamos nuplautos ir nusausintos jaunų pupelių ankštys. Įberiama druskos bei pipirų ir vėl troškinama ant mažos ugnies. Kad padažas būtų tąsus, įberiama truputį miltų. Prie guliašo paduodamos petražolių lapeliais apibarstytos bulvės.
Komentarai (6)
-
Greta
2017-10-29 12:51
Mielas Artūrai, šparagai (dar žinomi kaip smidrai) ir šparaginės pupelės yra du skirtingi dalykai :)
-
Arturas
2017-10-17 21:43
Tai nuo kada ant sparagu auga pupeles