Guliašas su šafranu
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
1000 gramų mėsa
5 vienetai svogūnai
200 mililitrų grietinė
šiek tiek sojos padažas
2 galvos česnakas
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
šiek tiek šafranas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir sudedam į puodą apkepinti ant aliejaus. Sudedam kubeliais supjaustytą mėsą, pagardinam druska pipirais ir kepam, pamaišant, 10 min. Supilam grietinę, pilam sojos padažo pagal skonį ir dedam truputį šafrano. Įdedam dvi galvas (nelupto) česnako ir uždengiame dangčių. Troškinti pusantros valandos.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Guliašas su šafranu

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 9
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir sudedam į puodą apkepinti ant aliejaus. Sudedam kubeliais supjaustytą mėsą, pagardinam druska pipirais ir kepam, pamaišant, 10 min. Supilam grietinę, pilam sojos padažo pagal skonį ir dedam truputį šafrano. Įdedam dvi galvas (nelupto) česnako ir uždengiame dangčių. Troškinti pusantros valandos.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Julija
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų