Populiariausi receptai šią savaitę

Guliašas

Komentarai: 14
  • Paruošimo laikas: Apie 1 val..
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami aliejuje, kol pasidaro šviesiai auksinės spalvos. Keptuvę nukėlus nuo ugnies, svogūnai apibarstomi čili pipirais ir sumaišomi. Kartu sudedama gabaliukais supjaustyta mėsa ir prieskoniai, įpilama truputį vandens, ir nuolat maišant guliašas ištroškinamas. Kai skystis išgaruoja, vėl įpilama truputį vandens arba, jeigu norima, sauso vyno. Mėsai suminkštėjus, sudedamos kubeliais supjaustytos bulvės, juostelėmis supjaustyti pipirai, o po 10 min.— pomidorai. Viskas užpilama vandeniu ir verdama, kol mėsa ir daržovės visiškai suminkštėja.
Paduodamas guliašas turi būti ryškiai raudonas ir deginantis kaip ugnis.

Komentarai (14)


  • aldona 2014-02-18 15:28

    nepatiko


  • remis 2013-11-14 21:23

    Teko valgyt vengrijoj tai tikrai superinis patiekalas.


  • Linksmute 2010-01-21 18:06

    top: Na siaip jau as visa gyvenima mesa pries troskinant taip pat apkepinu keptuveje , kad is jos isbegtu ,tai kas turi isbegti , jau po to tik darau kaip aprasyta.


  • KGBYSTAS 2010-01-21 12:31

    Prie ko ingridientuose nurodomi kvietiniai miltai? Ka su jais daryt? Per nosi traukt?


  • valodia 2009-12-05 14:45

    gaminame gal pavyks-sakiai manau


  • BRAnys 2009-11-29 21:50

    skaniai skaitosi
    kita savaite bandysim


  • BRAnys 2009-10-19 18:52

    Zupa tai parasyk to gulaiso recepta


  • BRAnys 2009-10-19 18:22

    Tai gal pasakysi tikro gulaiso recepta je icia ne tikras ??


  • gintare 2009-10-17 08:56

    buvau vengrijoj ir valgiau sita guliasa.Ziauriai skanus


  • lol 2009-09-28 19:24

    nu ir lol gulesas


Daugiau receptų