Populiariausi receptai šią savaitę

Grybukai

Komentarai: 39
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Glazūra:
Kiaušinio baltymas - 1 vnt
Cukraus pudra - 15 šaukštas
Citrinos rūgštelė
Aguonos

Kiaušinius ištriname su cukrumi, tirpintu sviestu, cukrumi, pilame grietinę su nugesinta soda ir miltų tiek, kad tešla būtų pakankamai tiršta. Iškeptus grybukų kotelius padažome glajumi ir pamirkome aguonose. Jei į glajų įdėsime kakavos, galime dažyti ir grybukų galvutes.

Reklama:

Komentarai (39)


  • Birute 2016-08-24 15:22

    15 saukstu cukraus pudros?


  • Birute 2016-08-24 15:22

    15 saukstu cukraus pudros?


  • rima 2016-06-27 13:04

    Skanumėlis


  • Gediminas 2015-09-04 15:36

    Puikus sausainiai tinka visoms progoms


  • Siga 2015-05-25 08:14

    O lengvesnio varijanto nera?


  • romena 2015-04-25 12:15

    As kepiau ir man ir mano seimiai nepatiko jie


  • laima 2015-01-08 14:43

    kokie grybukai be cinamono,gvazdikeliu..? slamstas kazkoks !


  • rita 2014-01-18 13:14

    yra topo centre grybuku keptuvele


  • to Marija 2012-12-14 19:47

    Buk gerute,brangioji---idek pilna recepta tavo grybuku,kepamu orkaiteje---bitte!!!!!!!!!!!! Karta jau bandziau-tai tesl :bucinys: a orkaiteje gavusi karscio,labai issiskete,negalejau normaliu formu iskepti ir gavosi toki liapsusai! Labai noriu Kaledoms pasigaminti,nes totaliai pasiilgau!!! Is anksto dekoju ir siunciu gerus linkejimus is Vokietijos! :bucinys:


  • Marija 2012-02-25 21:36

    Daug gražesni ir skanesni grybukai iškepti be formelės.Medus,sviestas bet ne margarinas ir daug prieskonių:gvazdikėliai,cinamonas,kardamonas,muskatas, kvapnieji pipirai ir taip toliau yra būtini.Formelėse kepami grybukai neiškyla kiek jiems reikia,o laisvai kepami iškyla,būna minkšti ir labai grąžūs.


Daugiau receptų