Grybų užtepelė
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų grybai (pvz. baravykai)
1 sauja krapai
250 mililitrų grietinėlės, 35%
1 vienetas svogūnai
šiek tiek pipirai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kuo smulkiau supjaustyti baravykus. Sukapoti krapus.Svogūną smulkiai supjaustyti. Apkepinti svieste svogūną iki auksinės spalvos. Tada sudėti grybus, barstyti pipirų ir druskos. Kepti, kol grybai iškeps. Pridėti grietinėlės ir dar troškinti apie 10 minučių. Tada suberti krapus. Troškinti kelias minutės, uždengti dangtį ir palaikyti dar 5 minutės.
2.
Labai skanu patiekti su vištienos file kepsniukais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Grybų užtepelė

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kuo smulkiau supjaustyti baravykus. Sukapoti krapus.Svogūną smulkiai supjaustyti. Apkepinti svieste svogūną iki auksinės spalvos. Tada sudėti grybus, barstyti pipirų ir druskos. Kepti, kol grybai iškeps. Pridėti grietinėlės ir dar troškinti apie 10 minučių. Tada suberti krapus. Troškinti kelias minutės, uždengti dangtį ir palaikyti dar 5 minutės.

  2. Labai skanu patiekti su vištienos file kepsniukais.

Receptą atsiuntė Kristina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų