Grybų užkandis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų pievagrybiai
3 vienetai svogūnai
2 valgomieji šaukštai grietinė
150 gramų sūris (fermentinis)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Grybus plonai supjaustykite. Svogūnus smulkiai sukapokite.
Įkaitinkite keptuvėje 2-3 šaukštus aliejaus ir pakepinkite svogūnus 3-4 minutes. Suberkite grybus ir patroškinkite dar 2-3 min. Įmaišykite grietinę.
Įmaišykite prieskonių ir nukelkite nuo ugnies.
Į indelius įtieskite foliją ir supilkite grybų masės.
Viršų apibarstykite sutarkuotu sūriu ir žalumynais, jei patinka. :)
Kepkite 180-200° C orkaitėje 10 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Grybų užkandis

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Grybus plonai supjaustykite. Svogūnus smulkiai sukapokite.
Įkaitinkite keptuvėje 2-3 šaukštus aliejaus ir pakepinkite svogūnus 3-4 minutes. Suberkite grybus ir patroškinkite dar 2-3 min. Įmaišykite grietinę.
Įmaišykite prieskonių ir nukelkite nuo ugnies.
Į indelius įtieskite foliją ir supilkite grybų masės.
Viršų apibarstykite sutarkuotu sūriu ir žalumynais, jei patinka. :)
Kepkite 180-200° C orkaitėje 10 minučių.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų