Grybų troškinys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | grybai (švieži) |
3 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | riebalai |
1 valgomasis šaukštas | paprika (raudona ar geltona) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Grybus apkepinkite riebaluose, sudėkite susmulkintą papriką ir svogūnus, suberkite miltus. Gerai išmaišykite ir troškinkite tol, kol grybai suminkštės. Galima įpilti truputėlį vandens. Baigiant troškinti supilkite pomidorų padažą ir grietinę. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Dar troškinkite kelias minutes. Šį troškinį labai skanu valgyti su bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
- Menkės ir kopūstų troškinys
- Trinta bulvienė
- Troškinta žuvis
- Troškintos bulvės
- Šparagai svieste su peletrūnais
- Troškinta žuvis su morkomis
- Rudmėsės svogūnų padaže
- Troškinti kopūstai su morkomis
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Pievagrybiai grietinėlės padaže
- Troškinta lašiša
- Piene virta menkė
- Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
- Troškinys su ankštiniais pipirais
- Karpis, troškintas piene
- Troškinti rauginti kopūstai
- Jūros lydeka Graikiškai
- Baravykai svogūnų padaže
- Troškinys su soja (mėsa)
Grybų troškinys
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grybai, švieži,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Riebalai,
3 valgomieji šaukštai -
Paprika, raudona ar geltona,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus apkepinkite riebaluose, sudėkite susmulkintą papriką ir svogūnus, suberkite miltus. Gerai išmaišykite ir troškinkite tol, kol grybai suminkštės. Galima įpilti truputėlį vandens. Baigiant troškinti supilkite pomidorų padažą ir grietinę. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Dar troškinkite kelias minutes. Šį troškinį labai skanu valgyti su bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
-
sarune
2015-10-27 12:28
labia skanu! kaip tik dabar gaminuosi :) tik be paprikos :)
-
Egle
2015-09-03 13:34
Labai labai skanus troskinys,isbandziau ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...