Grybų sūris
INGREDIENTAI:
200 gramų | baravykai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti grybai išverdami pasūdytame vandenyje, nusunkiami, ataušinami. Grybai ir svogūnai sumalami, pridedama sviesto, pipirų, druskos, išmaišoma ir plakama porcelianiniame inde mentele, kol masė pasidarys puri. Paskui sudedama į formą ar į padėklą ir ataušinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta duona - kitaip
- Vaisių vėrinukai
- Naminiai čipsai su avokado padažu
- Suši su lašiša
- Kiaušinių ir svogūnų „košė“
- Tortilijų tortukas su tunu
- Kepti aguročiai su slyvomis
- Velykiniai viščiukai
- Ikrų užkandėlė
- Greita užkandėlė šventiniam stalui
- Sveiko hamburgerio gaminimas
- Omleto keksiukai
- Užkanda "Braškės"
- Įdarytos bulvės
- Karšti užkandžiai "Baguette"
- Silkė pataluose su granato sėklomis
- Pikantiškos rožytės
- Šokoladinės braškės
- Pomidorų užkandėlė su mocarela
- Baklažanų ir sūrio užkandėlė
Grybų sūris
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Baravykai,
200 gramų - Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti grybai išverdami pasūdytame vandenyje, nusunkiami, ataušinami. Grybai ir svogūnai sumalami, pridedama sviesto, pipirų, druskos, išmaišoma ir plakama porcelianiniame inde mentele, kol masė pasidarys puri. Paskui sudedama į formą ar į padėklą ir ataušinama.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...