Grybai, troškinti baltajame vyne
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | grybai (švieži) |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | vynas (baltas) |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti švieži grybai apkepinami svieste, prie jų pridedama sutrinto česnako, smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, maltų pipirų, miltų, druskos, užpilama vynu ir trupučiu vandens. Troškinama ant mažos ugnies, kol grybai suminkštės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta lašiša
- Avižinių dribsnių plovas
- Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
- Marinuotų kalafiorų troškinukas
- Rudmėsės svogūnų padaže
- Žuvies filė
- Makaronų troškinys su alyvuogėmis
- Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Šutintos morkos su žirneliais
- Virtas karšis su obuoliais
- Sojos kubelių daržovių troškinys
- Vištienos kamuoliukai
- Bulvės su slyvomis ir abrikosais
- Ryžių rizotas su grybais
- Troškintas lynas
- Sojos faršo ir makaronų troškinys
- Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
- Porai su ryžiais
- Troškinti rauginti kopūstai
Grybai, troškinti baltajame vyne
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai, švieži,
400 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Vynas, baltas,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas - Petražolės
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti švieži grybai apkepinami svieste, prie jų pridedama sutrinto česnako, smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, maltų pipirų, miltų, druskos, užpilama vynu ir trupučiu vandens. Troškinama ant mažos ugnies, kol grybai suminkštės.
Reklama:
Komentarai (8)
-
as2
2011-02-16 02:14
kodel moderatoriai neistrina neisaukletu zmoniu komentaru... :stop: o siaip receptas geras :super:
-
(anonimas)
2009-08-10 20:07
:-D %-) :soku2:
-
(anonimas)
2009-08-10 20:06
:-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...