Nuo juodos duonos riekių nupjaukite plutelę ir duonos minkštimą supjaustykite kubeliais. Juos pakepkite su aliejumi. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepkite su aliejumi.
Virtas pupeles, duonos kubelius, grybus ir svogūną sumaišykite. Paskaninkite druska. Salotas patiekite užpiltas majonezu, bet nesumaišytas. Puoškite petražolėmis.
Grybai su kepta duona ir pupelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | pupelės (virtos) |
5 vienetai | duona (riekelės) |
200 gramų | grybai (kepti) |
1 vienetas | svogūnai |
100 gramų | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
- Silkės salotos su obuoliais ir svogūnais
- Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
- Burokėlių mišrainė
- Vištienos salotos
- Silkė pataluose su granato sėklomis
- Itališkos salotos
- Žiemos mišrainė
- Makaronų salotos su kumpiu
- Skaniosios salotos
- Šviežių burokėlių salotos
- Pupų salotos
- Cezario salotos
- Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
- Salotos su krekeriais
- Silkės salotos su kiaušiniais
- Mišrainė su vištiena, avokadais ir salierais
- Cukinija su ančiuviais
- Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
- Ryžių salotos
Grybai su kepta duona ir pupelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pupelės, virtos,
2 stiklinės -
Duona, riekelės,
5 vienetai -
Grybai, kepti,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Majonezas,
100 gramų - Druska
- Aliejus
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo juodos duonos riekių nupjaukite plutelę ir duonos minkštimą supjaustykite kubeliais. Juos pakepkite su aliejumi. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepkite su aliejumi.
Virtas pupeles, duonos kubelius, grybus ir svogūną sumaišykite. Paskaninkite druska. Salotas patiekite užpiltas majonezu, bet nesumaišytas. Puoškite petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Marmaledas
2009-09-13 09:32
:bloga: %-) :bloga: %-) :bloga: %-) :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...