Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.
Grybai apvalkale
INGREDIENTAI:
500 gramų | grybai (švieži) |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 mililitrų | pienas |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vaisių vėrinukai
- Kepti kukurūzai
- Užkandžių krepšeliai su lašiša
- Silkė su salotomis
- Pakora
- Pievagrybiai kepti su česnaku
- Vegetariškas sumuštinis
- Karštos bandelės
- Farširuoti kiaušiniai
- Konservuotų pupelių užkandėlė
- Plakta kiaušinienė kaip darželyje
- Traktoristo pietūs
- Bulviniai pyragėliai
- Pikantiški krepšeliai
- Liežuvio užkandėlė
- Krabų lazdelių kukuliai
- Pavasariu alsuojanti pica
- Šventinė silkė su razinomis
- Dinos sumuštinukai
- Suši su lašiša
Grybai apvalkale
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Grybai, švieži,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
100 mililitrų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...