Grybai apvalkale
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
500 gramų grybai (švieži)
4 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
1 vienetas kiaušiniai
100 mililitrų pienas
1 valgomasis šaukštas aliejaus
šiek tiek druska
šiek tiek taukai (kiaulių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Grybai apvalkale

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.

Gairės: Virti, Užkandžiai
Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų