Populiariausi receptai šią savaitę

Grikių košė

Komentarai: 17
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Grikiai perrenkami, nuplaunami, suberiami į verdanti vandenį ir verdami, kol pradės tirštėti. Tada supilamas pienas, sudedamas sviestas, pasūdoma ir virinama, kol grikiai sugers visą skystį. Tada uždengiama ir dedama į šiltą orkaitę, kad pašustų.

Lašiniukai supjaustomi nedideliais gabaliukais, paspirginami su supjaustytu svogūnu ir duodami prie košės kartu su pienu.

Taip pat verdama košė ir iš pakepintų grikių. Perrinkti grikiai suberiami į keptuvę ir maišant kaitinami, kol paruduoja.

Reklama:

Komentarai (17)


  • Agnė 2016-02-24 21:29

    NA Ka Jus cia su tais lasineis


  • Rūta 2016-02-24 21:25

    Skaniau be lasiniu ir svogūnų.


  • mhm, 2011-11-29 19:20

    kaikurie zmones per daug jau keisti, nevertina puikiu dalyku, matyt del to kad stinga pinigu, tai pikti ant viso pasaulio.. puiki kose!


  • vaclovas 2010-12-07 23:19

    skanumelis tos kosytes


  • lina 2010-11-26 14:45

    o as dar i tokia kosyte idedu kepintu morku,pievagrybiu ir lasinuku.Viska tusinu 10-15 min. labai skanu ir svarbiausia nebrangu ir daug


  • daewu 2010-08-08 10:09

    kokie cia zasinai taip keikiasi,jei neskanu tai ir nevalgykite.


  • Akvile 2010-05-30 15:58

    skani kosyte


  • vile 2010-05-04 09:27

    &quotilieti" kam tau koses jei tu net normaliai isireiksti negali....jei tavo receptas gardesni tai ir rasyk ji kaip pavyzdi-tada komentuosim....kogero su lietuviais nieko bendro ir neturi-iskyrus pasa,nes tai labai idomus senas receptas,kuris vis dar gaminamas !!!!


  • Lukrecija 2010-05-03 20:34

    tokia skani kose o pilieciai keikiasi ..


  • asas 2010-02-14 17:13

    eikit sikt su tokia kose


Daugiau receptų