600 gramų | griežčiai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
300 gramų | mėsa (virta) |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | grietinė |
0.5 stiklinės | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštrus šašlykas
- Kiauliena su keptais pomidorais
- Šašlykai su majonezu
- Faršu įdaryti pomidorai
- Įdaryta cukinija
- Medžiotojų kepsniai
- Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
- Jautiena kopūstų padaže
- Malta mėsa tešloje
- Grilyje kepta įdaryta nugarinė
- "Ponios cepelinai"
- Kelmas
- Įdaryti makaronai
- Jautienos muštinis su svogūnais
- Jautienos nugarinės kepsnys
- Kiniškos šventės namuose
- Jautiena kiniškai
- Musak
- Basturma
- Karbonadai iš faršo
Griežčių apkepas su mėsa
- Paruošimo laikas:
-
Griežčiai,
600 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Mėsa, virta,
300 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
1 stiklinė -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
0.5 stiklinės - Druska
- Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvirti ir nulupti griežčiai supjaustomi griežinėliais, pavoliojami miltuose ir pakepinami svieste. Virta mėsa sukapojama. Į ją pridedama svieste pakepintų svogūnų. Viskas sumaišoma, sukrečiama į riebaluotą, džiūvėsėliais pabarstytą keptuvą, užpilama išplaktais su druska ir grietine kiaušiniais, apibarstoma tarkuotu sūriu, apdedama sviesto gabaliukais ir kepama orkaitėje. Apkepas tiekiamas užpiltas tuo pačiu padažu, kuriame kepė.
Komentarai (7)
-
:)~
2014-02-06 02:35
Grieztis yra setinys taip vadinamas, ropele tokia skani
-
rasa
2013-10-10 10:57
kas tie griezciai? :)