400 gramų | kiauliena (faršas) |
120 gramų | pomidorai (vyšniniai) |
1 pakelis | knorr fix ruošinys spagečiams „bolognese“ |
2 skiltelės | česnakas |
400 gramų | pomidorai (konservuoti) |
1 vienetas | svogūnai |
10 vienetų | alyvuogių (juodos) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
Patarimas: pabarstykite padažą šviežiai supjaustytomis petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronai su vištiena
- Itališki vamzdeliai su mėsa
- Skryliai su šoninės padažu
- Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
- Vištienos ir ryžių troškinys
- Ryžių blynai
- Arvydo kepinti ryžiai su kardamonu
- Spaghetti
- Įdaryti makaronai "Cannelloni"
- Makaronų apkepas su pievagrybiais
- Plovas orkaitėje
- Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
- Pasta Marino
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Makaronai su krevetėmis ir vištiena
- Lazaninis makaronų apkepas
- Įdaryti makaronai
- Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai
- Saidos filė su ryžiais
- Kepti ryžiai
Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, faršas,
400 gramų -
Pomidorai, vyšniniai,
120 gramų -
Knorr FIX ruošinys spagečiams „Bolognese“,
1 pakelis -
Česnakas,
2 skiltelės -
Pomidorai, konservuoti,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Alyvuogės, juodos,
10 vienetų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustykite svogūną juostelėmis, česnaką – griežinėliais, o vyšninius pomidorus ir alyvuoges – per pusę.
Kepkite faršą su svogūnais ir česnakais, kol mėsa paruduos. Išvirkite makaronus.
Sudėkite supjaustytus konservuotus pomidorus su sultimis prie mėsos.
Pridėkite „Knorr FIX spagečiai Bolognese“ ir pusę stiklinės vandens. Viską sumaišykite ir virkite apie 10 minučių
Galiausiai į padažą sudėkite alyvuoges ir vyšninius pomidorus. Virkite dar 2–3 minutes. Patiekite su išvirtais makaronais.
Patarimas: pabarstykite padažą šviežiai supjaustytomis petražolėmis.
Komentarai