Gėlytės
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | dešrelės (pieniškos) |
šiek tiek | bulvių (košė, grūsta) |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | žalumynų (papuošimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Perpjaukite pieniškas dešreles per visą ilgį pusiau ir iš vienos pusės, skersa,i įpjaukite (per visą dešrelės ilgį).Plonu pagaliuku suimkite abi dešrelės puses( gaunasi gėlytės lapeliai). Tada dėkite į įkaitintus riebalus ir dešreles pakepkite 2-3 min. Dėkite į lėkštę, į vidurį gėlytės konditeriniu švirkštu įspauskite košę ir iš turimų žalumynų padarykite gėlyčių kotelius bei lapelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštrūs kalakutų kaklai
- Čeburėkai
- Omleto keksiukai
- Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
- Suvyniotos dešrelės
- Kepta duona su padažu
- Hamburgeris
- Žvynabudės muštiniai
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Karamelizuotos ančiukų širdelės
- Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
- Omletas
- Picos - ricos
- Medalionai arba mini bandelės su dešrele
- Užkandukai
- Užklota pica
- Girti čeburėkai
- Pica studentiška
- Mumijos
- Pikantiškos sraigės
Gėlytės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Dešrelės, pieniškos
- Bulvės, košė, grūsta
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Žalumynai, papuošimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perpjaukite pieniškas dešreles per visą ilgį pusiau ir iš vienos pusės, skersa,i įpjaukite (per visą dešrelės ilgį).Plonu pagaliuku suimkite abi dešrelės puses( gaunasi gėlytės lapeliai). Tada dėkite į įkaitintus riebalus ir dešreles pakepkite 2-3 min. Dėkite į lėkštę, į vidurį gėlytės konditeriniu švirkštu įspauskite košę ir iš turimų žalumynų padarykite gėlyčių kotelius bei lapelius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...