Gelteklių apkepas su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės (šaknys) |
300 gramų | graikiniai riešutai (švieži) |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
1 stiklinė | pienas |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Pasūdytame vandenyje išvirtos gelteklės supjaustomos 1,5 cm ilgio gabaliukais. Supjaustyti grybai pasūdomi ir ištroškinami truputyje sviesto. Keptuvas ištepamas riebalais ir pabarstomas džiūvėsėliais. Į jį sluoksniais sukrečiama gelteklės ir grybai. Užpilama pienu, apibarstoma džiūvėsėliais, apšlakstoma likusiu sviestu ir apie 20 min. kepama orkaitėje. Apkepas tiekiamas karštas tame pačiame keptuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepti brokoliai su omletu
- Moliūgų ir ryžių apkepas
- Sūrio rutuliukai
- Omletas su kumpiu ir žirneliais
- Pomidorų ir makaronų apkepas
- Cikorijų apkepas su mėsa
- Žuvies užkepėlė su daržovėmis
- Bulvių apkepas su šparagais
- Selanska
- Varškės apkepas su cukinija ir paprika
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Rudeninis moliūgų ir grybų apkepas
- Sluoksniuotas apkepas
- Daržovių kugelis
- Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
- Brokolių apkepas
- Lazanija su moliūgais
- Suflė su žirneliais
- Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
Gelteklių apkepas su grybais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės, šaknys,
600 gramų -
Graikiniai riešutai, švieži,
300 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
1 stiklinė - Citrinų sultys
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pasūdytame vandenyje išvirtos gelteklės supjaustomos 1,5 cm ilgio gabaliukais. Supjaustyti grybai pasūdomi ir ištroškinami truputyje sviesto. Keptuvas ištepamas riebalais ir pabarstomas džiūvėsėliais. Į jį sluoksniais sukrečiama gelteklės ir grybai. Užpilama pienu, apibarstoma džiūvėsėliais, apšlakstoma likusiu sviestu ir apie 20 min. kepama orkaitėje. Apkepas tiekiamas karštas tame pačiame keptuve.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...