1 vienetas | agurkų |
1 vienetas | paprika (raudona) |
1 vienetas | svogūnai (raudonas) |
1 litras | pomidorų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | baltieji pipirai (malti) |
šiek tiek | acto (balzaminis) |
Tiekti šaltą. Labai tinka vasarą arba po išgertuvių:)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
- Trinta cukinijų sriuba
- Baravykų sriuba
- Moliūgų sriuba
- Žuvienė iš konservų
- Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
- Trinta špinatų sriuba
- Kiaulpienių sriuba
- Trinta pievagrybių sriuba
- Sriuba "Sveikata"
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
- Meksikietiška čili sriuba
- Lapienė
- Margaritos šaltibarščiai
- Burokėlių-grybų sriuba
- Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
- Bulvienė su grybais ir riešutais
- Dilgėlių sriuba
- Sultinys su pievagrybiais
Gazpacho
-
Agurkai,
1 vienetas -
Paprika, raudona,
1 vienetas -
Svogūnai, raudonas,
1 vienetas -
Pomidorų sultys,
1 litras - Druska
- Baltieji pipirai, malti
- Actas, balzaminis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Agurką nuskusti, perpjovus per pusę išvalyti sėklas, supjaustyti į gabalus. Papriką išvalyti nuo sėklų, irgi supjaustyti. Svogūną nulupti ir supjaustyti. Viską užpilti pomidorų sultimis, acto, pipirų ir druskos dėti pagal skonį. Palikti šaldytuve per naktį, kad pasimarinuotų. Sutrinti su blenderiu ir pertrinti per sietą.
Tiekti šaltą. Labai tinka vasarą arba po išgertuvių:)
Komentarai (3)
-
asta
2012-06-28 11:31
is tikruju tai dar trugsta jusu recepte alyvuogiu aliejaus ir nuotraukoi atrodo labai tirstas,turetu buti truputely skystesnis :geda:
pati skaniausia vasaros sriuba,po saltibarsciu :super2:
-
Kristina
2010-09-17 16:27
pati skaniausia sriuba :-D