Populiariausi receptai šią savaitę

Gardžios duonos lazdelės

Komentarai: 2
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Papildomai reikės:
aliejaus
druskos
sezamo
prieskonių
aguonų

Visus tešlai skirtus ingredientus suberiame į dubenį ir užminkome minkštą tešlą. Ją paliekame padvigubėti.

Tešlą iškočiojame iki 0,5 cm storio ir pjaustome ją juostelėmis 20 - 25 cm ilgio. Per vidurį šiek tiek įpjauname ir susukame. Sudedame į kepimo skardą, ištiestą kepimo popieriumi ir paliekame padvigubėti.

Lazdeles apšlakstome aliejumi bei pasirinktai prieskoniais, aguonomis ar sezamais. Kepame 200 C tepmeratūros orkaitėje apie 15 - 20 minučių, iki auksinės rudos spalvos.

Reklama:

Komentarai (2)


  • daiva 2015-06-22 14:09

    Ne vietoj mieliu dedavo spirita, o ipildavo spirito, kad aliejaus neprisigertu:):):)


  • Arunas 2014-10-19 23:41

    Man jie patinka bet mama juos virdavo aliejuje ir apibarstydavo cukraus pudra reiks pabandyti pasidaryti o vietoje mieliu pildavo spirito


Daugiau receptų