Gardusis Kuršėnų vyniotinis
AUTORIUS:
Giedrė
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Autorius apie receptą: Nuostabus desertas, žavintis savo paprastumu ir nepakartojamu skoniu. Nuostabus desertas, žavintis savo paprastumu ir nepakartojamu skoniu. Giedrė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
4 vienetai kiaušiniai
4 valgomieji šaukštai miltai
4 valgomieji šaukštai cukrus
Kremui:
200 gramų varškė
150 gramų sviestas
0.5 pakelio kondensuotas pienas
1 vienetas citrinos
Pabarstymui:
šiek tiek cukraus pudra
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Paruoškite biskvitą: kiaušinių trynius išplakite su cukrumi iki purumo. Suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Atskirai standžiai išplakite baltymus. Viską atsargiai šaukštu išmaišykite iki vientisumo. Biskvito tešla turi būti puri, nesukritusi.
2.
Tešlą pilkite į kepimo popieriumi išklotą formą ir kepkite iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 12-15 minučių. Iškeptą biskvitą išverskite ant milteliniu cukrumi pabarstyto rankšluosčio, suvyniokite ir atvėsinkite.
3.
Minkštą sviestą išsukite iki purumo, nuolat maišydami supilkite kondensuotą pieną, sukrėskite varškę, pagardinkite citrinų sultimis ir gerai išplakite. Biskvitą ištepkite kremu, susukite, suvyniokite į foliją ir palaikykite šaldytuve bent dvi valandas, kad sustingtų. Pabarstykite milteliniu cukrumi. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Gardusis Kuršėnų vyniotinis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Tešlai: Kremui: Pabarstymui:
Autoriaus žodis: Nuostabus desertas, žavintis savo paprastumu ir nepakartojamu skoniu. Giedrė
Gaminimo eiga:
  1. Paruoškite biskvitą: kiaušinių trynius išplakite su cukrumi iki purumo. Suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Atskirai standžiai išplakite baltymus. Viską atsargiai šaukštu išmaišykite iki vientisumo. Biskvito tešla turi būti puri, nesukritusi.

  2. Tešlą pilkite į kepimo popieriumi išklotą formą ir kepkite iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 12-15 minučių. Iškeptą biskvitą išverskite ant milteliniu cukrumi pabarstyto rankšluosčio, suvyniokite ir atvėsinkite.

  3. Minkštą sviestą išsukite iki purumo, nuolat maišydami supilkite kondensuotą pieną, sukrėskite varškę, pagardinkite citrinų sultimis ir gerai išplakite. Biskvitą ištepkite kremu, susukite, suvyniokite į foliją ir palaikykite šaldytuve bent dvi valandas, kad sustingtų. Pabarstykite milteliniu cukrumi. Skanaus!

Receptą atsiuntė Giedrė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų